Big Green Egg 116383

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Big Green Egg Vezeték nélküli digitális távhőmérő 116383 (116383)

69 100 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
szaniteresklimacenter.hu
 

Big Green Egg vezeték nélküli digitális távhőmérő (116383)

69 100 Ft
+ 1 900 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
grilltarsasag.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 69 100 Ft

Termékleírás
Ennek a digitális, vezeték nélküli hőmérőnek a segítségével egyszerre mérheti a készülő étel maghőmérsékletét és a Tojás kupolájában uralkodó hőmérsékletet fokra pontosan. Egyszerűen vezesse a hőmérő közvetítő ágát az étel belsejébe, a kijelzőt pedig vigye magával, hogy távolról is szemmel tarthassa a hőfokot. A készülék hatótávja kb. 90 méter. A kétérzékelős vezeték nélküli hőmérő automatikusan jelez, amint az étel és a Tojás belseje eléri a kívánt hőfokot. A hőmérő 280 °C-ig használható.
Eljött a BBQ szezon ideje A tavasz beköszöntével elkezd éledezni a BBQ szezon. Szinte már halljuk a húsok sercegését, érezzük a grill illatát és látjuk a hatalmas mosolyt a családtagok és barátok arcán, miután megkapták a tányérjukra a finom falatokat. A nyári összejövetelek márpedig erről szólnak, amihez a Big Green Egg Vezeték nélküli digitális távhőmérő 116383 termékünk egy ökéletes társ lehet. Önnek már tényleg nem kell mással foglalkoznia, mint a jó hangulat megteremtésével, hiszen a megfelelő sütögetéshez már minden adott. Big Green Egg - ha tényleg fontos a minőség A Big Green Egg a kerti grillsütők "Rolls Royce-sza", maga a tökéletes kerti konyha alapanyag. A gyártónak 1974 óta ugyanaz a célkitűzése: egy olyan tökéletes, fenntartható, egyedi és magávalragadó "kerti grill élmény" nyújtása, ami bárki számára elérhető, függetlenül az egyedi igényektől és adottságoktól. A "tojásokban" készülő étel minősége felér bármely csúcs étterem által felszolgált étel minőségével, ez tényleg a BBQ termékek felső kategóriája. Exkluzív kiegészítőivel a Big Green Egg-ek egy olyan tökéletes csomagot nyújtanak, amihez tényleg már csak az alapanyog kellenek: húsok, zöldségek, mártások, stb...

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.