Perfect Home 72045

Perfect Home 72045

790 Ft-tól 8 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Perfect Home Maghőmérő 72045 (72045)

990 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyhatizezercikk.hu
 

Perfect Home Bonbon készítéshez maghőmérő védőtokkal

1 335 Ft
+ 1 798 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
sussvelem.com
 

Perfect Home Maghőmérő (72045)

790 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsoedeny.hu

További ajánlataink

 

Perfect Home Maghőmérő

890 Ft
Raktáron
irány a bolt »
finomizek.hu
 

Perfect Home Maghőmérő 72045 (72045)

1 099 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
edenyaruhaz.hu
 

Perfect Home Maghőmérő (72045)

1 290 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
ugyismegveszel.hu
 

Maghőmérő (72045)

Gyors ügyintézés, szakértői csapat!

1 690 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
primanet.hu

Egyéb ajánlatok

 

Perfect Home Hús hőmérő (72045)

2 540 Ft
Raktáron
irány a bolt »
protechshop.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 790 Ft

Termékleírás
Maghőmérő - A tökéletes eszköz a hőmérséklet méréséhez

A Maghőmérő egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely segít Önnek a hőmérséklet pontos mérésében. Legyen szó otthoni vagy ipari felhasználásról, ez a magas teljesítményű hőmérő minden helyzetben megállja a helyét.

Pontos mérési eredmények

A Maghőmérő precíziós érzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos és megbízható mérését. Legyen szó akár folyadékokról, szilárd anyagokról vagy gázokról, ez a hőmérő mindig pontos eredményeket nyújt.

Könnyű használat és kényelem

A Maghőmérő ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és kényelmes használatot. Az intuitív kezelőfelület segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt mérési egységet és könnyedén leolvashatja a mért értékeket. Emellett a hőmérő kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vigye bárhová.

Széleskörű alkalmazások

A Maghőmérő sokoldalúan használható különböző területeken. Legyen szó akár otthoni használatról, kertészkedésről, élelmiszeriparról vagy ipari alkalmazásokról, ez a hőmérő minden helyzetben megállja a helyét. A különböző mérési tartományok lehetővé teszik, hogy a Maghőmérőt számos különböző feladatra használja.

Hosszú élettartam és megbízhatóság

A Maghőmérő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Ez a hőmérő ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kemény környezeti feltételeknek, így hosszú távon is megbízhatóan működik.

Fedezze fel a Maghőmérő előnyeit!

A Maghőmérő nem csak pontos és megbízható méréseket nyújt, hanem számos előnnyel is rendelkezik. A könnyű használat és a kényelem mellett a Maghőmérő széleskörű alkalmazásokat kínál, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb felhasználási területet. Emellett a hosszú élettartam és a megbízhatóság garantálja, hogy a Maghőmérő hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

Ne habozzon tovább, és szerezze be a Maghőmérőt még ma! Élvezze a pontos méréseket és a könnyű használatot, amelyeket ez a kiváló minőségű hőmérő kínál. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye még hatékonyabbá mindennapi tevékenységeit a Maghőmérő segítségével!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.